Fugarul Ianukovici trăiește lângă Moscova și este vecin de vilă cu patriarhul Kirill

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe 25 august, cântărețul rus Josif Kobzon, într-un interviu pentru publicația „Dni.ru”, a declarat că Viktor Ianukovici, fostul preşedinte fugar al Ucrainei, locuiește cu el „gard în gard”, în satul Bakovka de lângă Moscova. „A fost dus acolo după „lovitura de stat” de pe Maidan. Nu vă puteți imagina ce gard mare are proprietatea”, a precizat Kobzon, menționând că, gardul este denumit de localnici „zidul chinezesc”.

Jurnaliștii ucraineni de la TSN au sosit la Bakovka și au ajuns la concluzia că Ianukovici locuiește pe strada Lesnoi la nr 21A.

Publicatia „Medusa” a efectuat propria anchetă şi a constatat că la nr.21A locuiesc alte persoane. Dar corespondentul publicației Ivan Golunov a descoperit în Bakovka un alt „zid chinezesc” – construit în jurul vilei de protocol a statului „Rusici”, aflată în posesia Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse. La câțiva metri distanță de vilă se afla şi gardul casei lui Kobzon.

Așa cum notează „Medusa”, casa în care locuieşte Ianukovici este fosta vilă a mareșalului sovietic Semion Budionnîi. Astăzi, pe teritoriul vilei de protocol să află doua imobile: o clădire de cărămidă cu două etaje, cu suprafața de 2.076 mp, și un imobil P+1 cu o suprafață de 768 de metri pătrați. Proprietatea mai are o piscină și un complex de sauna.

Localnicii susțin că, în fiecare zi, pe poarta vilei plecă la ora 11:00 mai multe jeep-uri, care se întorc peste 3-4 ore.

La 150 de metri de vila de protocol se afla complexul „Skit”, construit în urmă cu câțiva ani, și unde locuiește patriarhul Kirill. Corespondentul „Medusa” a găsit o poteca bătătorită care leagă vila de protocol cu reședința patriarhului, potrivit paginaderusia.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...