/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Lista blocurilor din Capitală ce vor fi premiate pentru că nu au datorii la căldură

missing
04 septembrie 2017, ora 15:08

Astfel, specialiștii Termoelectrica S.A. vor efectua în următoarele zile lucrări gratuite de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire în următoarele blocuri locative:

– CCL – 61: str. Doina şi Ion Aldea Teodorovici 11/1;
– CCL – 54: str. Matei Basarab, 9/1;
– CCL – 92: str. Cuza Vodă, 16/1;
– CCL – 56: str. N. Dimo, 29/1;
– ACC – 321: str. Academiei, 8/2.

Totodată, administrația Termoelectrica S.A. va premia și alte 58 de blocuri locative din Capitală, care nu au depus cereri de aplicare la concurs, însă sunt cu facturile achitate în proporție de 100%: „Această campanie, pe lângă faptul că ne ajută să mobilizăm locatarii și gestionarii să achite restanțele financiare pentru consumul de energie termică, creează relații de prietenie între furnizor și consumatori. Banii economisiți de locatari pot fi redirecționați pentru executarea altor lucrări investiţionale din bloc sau curte”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

Condițiile de participare în cadrul campaniei „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara” sunt simple. Gestionarii care s-au mobilizat împreună cu locatarii și au reușit să achite integral datoriile pentru energia termică au fost îndemnați să scrie o cerere către Termoelectrica S.A., în care să solicite înscrierea în campanie, până la 31 august 2017.

De regulă, serviciile de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne sunt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu.

În cadrul ediției de anul trecut a campaniei „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara” au fost premiate 14 blocuri locative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram