Ghimpu insistă: Plahotniuc vrea să înhațe Capitala prin metode KGB-iste

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele liberal, Mihai Ghimpu, insistă asupra faptului că Vlad Plahotniuc îşi doreşte, din mai multe motive, „să conducă şi cu capitala”, iar de aici, potrivit lui, vin toate „persecutările” unor fruntaşi ai Partidului Liberal, în speţă fostul ministru al Transporturilor Iurie Chirinciuc şi primarul general al capitalei suspendat din funcţie Dorin Chirtoacă.

Într-o nouă postare din „seria” intitulată „Chiar şi după moarte”, care au fost publicate în ultimul timp pe pagina de Facebook a liderului PL, Mihai Ghimpu scrie că toate realizările primarului Dorin Chirtoacă şi a ministrului Iurie Chirinciuc nu mai conctează atunci când „V.Plahotniuc vrea, din mai multe interese, să conducă și cu capitala, mai ales că la viitoarele alegeri va avea mare, mare nevoie de voturile celor ce locuiesc în mun. Chișinău…”.

„Democrații de mulți ani nu au susținerea orășenilor, dar V.P. vrea să înhațe și capitala, crezând că astfel vor avea mai multe voturi la alegeri. Vorba lui Lăpușneanu: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”!”, a notat Ghimpu.

„Pe naiba” însă, continuă preşedintele liberal, „chișinăuenii nu-s orheenii, ei au în majoritate viziuni unioniste, știu cine a muncit ca să schimbe cât de cât fața capitalei și se pricep și cine îi fură, inclusiv miliardul din BEM! Și mai știu cine stopează tragerea la răspundere a celor care au fost implicați în jaful secolului!”

Vedeţi şi: Ghimpu, apelând la figuri de stil: Plahotniuc visează la funcţia de premier, iar lui Filip vrea să-i elibeze un loc demn, cel de primar general al capitalei

Astfel, se arată convins Mihai Ghimpu, „lupta împotriva liberalilor unioniști, fie ca buni politicieni, fie ca bussinesmani, prin arestări și controale rău intenționate pentru a-i intimida și a băga frica pușcăriei în toți, nu se oprește… În loc de un Chirinciuc, Chirtoacă sau Ghimpu… vor aparea, la sigur și alți lideri, care vor continua lupta pentru Unitatea și Libertatea Neamului Românesc…”.

„Împăcați-vă… UNIREA e aproape și pe vecie!!!”, conchide preşedintele PL în postarea sa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...