17:26:33 25.04.2024
Stiri

Grădinițele din Chișinău FĂRĂ bucătari își vor relua activitatea: O mămică și-a propus serviciile, numai ca micuțul ei să meargă la grădiniță

Social 04.09.2017 10:30 Vizualizări2722 Autor: Ziarul National
Grădinițele din Chișinău FĂRĂ bucătari își vor relua activitatea: O mămică și-a propus serviciile, numai ca micuțul ei să meargă la grădiniță
Poză simbol


Cele două grădinițe din Chișinău care și-au sistat activitatea pentru că nu au bucătari își vor relua activitatea în câteva zile.

Anunțul a fost făcut astăzi de Alexandru Fleaș, șeful Direcției generale Educație, Tineret și Sport, în cadrul ședinței tradiționale de la Primăria capitalei.

Potrivit lui Fleaș, în grădinița nr. 182 o mămică a fost cea care a propus să fie bucătar, aceptând salariul de puțin peste o mie de lei pe lună, doar ca micuțul ei să fie înscris și să poată frecventa această grădiniță.

Mămica și cei doi ajutori de bucătar vor trece în zilele viitoare controlul igienic, iar începând cu 12 septembrie curent, grădinița nr. 182 își va relua activitatea.

CITIȚI și Scandalul a trecut, dar copiii din grădinițe continuă să fie alimentați prost: Pastele făinoase și crupele, predominante în meniu

La grădinița nr. 54 a fost găsită o altă soluție - aici va fi detașat un bucătar de la un combinat alimentar situat în apropiere, iar copiii sunt așteptați în instituție începând cu 10-11 septembrie curent. Soluția este temporară, până la găsirea unui bucătar care să fie angajat în grădiniță.

Primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu, a cerut controale zilnice în instituțiile preșcolare și școlare din capitală la capitolul alimentație.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md