Îngrijorări mari la Barcelona: Messi, tot mai aproape de plecare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Contractul lui Lionel Messi cu Barcelona va expira în vara anului viitor, iar conducerea de pe Camp Nou este alarmată de faptul că argentinianul de 30 de ani refuză de aproape un an de zile să își prelungească înțelegerea.

Chiar dacă oficialii grupării de pe Camp Nou anunță că starul Barcelonei va semna noul contract, cei de la The Sun susțin că această campanie de transferuri din această vară nu l-a mulțumit pe sud-american.

Astfel, acesta ia în calcul o despărțire de gruparea blaugrana, iar singura destinație potrivită pentru el este considerată Manchester City. Acolo ar lucra din nou cu Pep Guardiola, cel care l-a promovat cu adevărat în fotbalul mare.

Aceasta ar însemna încă o mare lovitură pentru Barcelona, după ce l-a pierdut pe Neymar, căruia PSG i-a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro. Dacă va ajunge gratis la Manchester, atunci ”cetățenii” ar putea să îi ofere lejer un salariu de 40 de milioane de euro, dar și o primă de instalare consistentă.

Alte surse susțin ideea că Messi vrea neapărat să intre în ultimele 6 luni de contract pentru a pune presiune pe Josep Bartomeu, actualul președinte, ca să-și dea demisia. În caz contrar, la 1 iulie 2018 Lionel Messi va deveni liber de contract.

”Înnoirea contractului este validată. Validarea înseamnă că există o înțelegere, trebuie doar să o înregistrăm. Atunci când clubul anunță că există o înțelegere, atunci ambele părți și-au dat acordul.

Singurul lucru care lipsește este acel act de protocol, care să oficializeze totul. Dar când clubul anunță ceva, nu se aruncă în față fără să existe un acord de ambele părți. Prelungirea lui Messi este 300% sigură”, a declarat Albert Soler, conform As, într-o conferință de presă organizată odată cu încheierea perioadei de mercato.

As.com anunță că tatăl jucătorului a ajuns la un acord cu Barcelona, dar chiar și așa, fără semnătura lui Leo, ninic nu va fi concret. Se pare că Messi vrea să negocieze după 1 ianuarie 2018, atunci când ar putea să îi preseze pe oficiali.

”Leo nu va semna în următoarele săptămâni și mi-e teamă că se va ajunge la 1 ianuarie și acesta nu va prelungi. Atunci, va fi liber să negocieze”, a susținut Agusti Benedito, un fost candidat la alegerile președintelui Barcelonei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...