Atenţie, călători! O rută de troleibuz va fi sistată, două – scurtate, iar trei redirecţionate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Circulația rutieră pe sensul giratoriu bd. C. Negruzzi – str. D. Cantemir – str. Albișoara – bd. Iu. Gagarin va fi sistată începând cu ora 12:00 a zilei de astăzi, 3 septembrie, în legătură cu executarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere. În legătură cu aceasta vor suferi modificări şi unele rute de troleibuz, care traversează zona. Potrivit primăriei capitalei, circulaţia va fi reluată luni 04 septembrie, de la ora 03:00.

Astfel, în perioada de referință, vor fi operate modificări în itinerarele de circulație a transportului public, care traversează zona, după cum urmează:

  • Rutele de troleibuz nr. 4, 8, 17, vor fi redirecţionate, de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, pe str. Ciuflea – Viaduct;
  • Ruta de troleibuz nr. 5 – va fi suspendată;
  • Ruta de troleibuz nr. 20 – va fi scurtată până la bd. Decebal;
  • Ruta de troleibuz nr. 28 – va fi scurtată până la str. Ciuflea.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...