/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A fost construit cel mai înalt castel de nisip de aproape 17 metri

missing
02 septembrie 2017, ora 13:55

Cu o înălțime de 16,679 metri, creația colosală din Landschaftspark a depășit cu aproape doi metri castelul de nisip deținător al titlului din India, care a avut „numai” 14,84 metri.

Reproducând construcții celebre din lume precum Turnul înclinat din Pisa și catedrala Sagrada Familia din Barcelona, castelul de nisip a primit vineri certificarea unui reprezentant al Guinness World Records. Alte situri reper incluse în lucrarea de artă sunt replici ale Marelui Sfinx din Gizeh, podul Rialto din Veneția și mormântul lui Elvis Presley, notează Reuters.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram