/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

La piață au început să crească prețurile. Cât costă fructele și legumele

missing
02 septembrie 2017, ora 11:06

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 18 lei. Cartofii au rămas la preţul de 6 lei. Iar varza se vinde cu 5 lei kilogramul.

Verdeața s-a scumpit. Legătura de pătrunjel, mărar şi ceapă verde costă 4 lei, la unele tarabe chiar și 5 lei. Toată vara acestea puteau fi cumpărate cu 2 lei.

Un kilogram de piersici se vinde cu cel puţin 10 lei, acelaşi preţ de acum două săptămâni. Pepenele roșu poate fi cumpărat cu 2 lei/kg, mai scump cu un leu, iar pepenele galben – cu 4 lei, la nivelul de acum două săptămâni. Coarnele se vând cu 15-18 lei kilogramul. Preţul este în scădere faţă de acum două săptămâni.

Un kilogram de prune porneşte de la 8 lei, preţul rămânând acelaşi. Prețul unui kilogram de struguri este de 10 lei, faţă de 12 lei acum două săptămâni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram