Nume
Parola
Vizualizări: 3135
INVITAŢIE LA FORUMUL DE DISCUŢIE AL AVOCATULUI POPORULUI CU SOCIETATEA CIVILĂ
Chișinău, 15 Iunie 2015 — Avocatul Poporului, Mihail Cotorobai, invită reprezentanţii societăţii civile la Forumul de discuţie al Avocatului Poporului.
Prima întîlnire a Avocatului Poporului cu reprezentanţii societăţii civile are drept scop lansarea dialogului ombudsmanului cu reprezentanţii societăţii civile şi identificarea unor direcţii, proiecte comune de colaborare.
În cursul forumului, Avocatul Poporului, Mihail Cotorobai, îşi va prezenta priorităţile mandatului de ombudsman şi viziunile privind relaţia cu societatea civilă. Participanţii la discuţie vor fi invitaţi să-şi expună doleanţele privind cooperarea cu Instituţia naţională de protecţie a drepturile omului, aşteptările de la Avocatul Poporului, să lanseze propuneri menite să stabilească o relaţie strînsă şi eficientă şi ombudsmanul, care să poată influenţa în cel mai favorabil mod situaţia din domeniul drepturilor omului din Republica Moldova.
Întîlnirea este programată pentru ziua de 24 iunie curent, începînd cu ora 10.00, şi se planifică a fi desfăşurată într-un cadru informal.
Invităm reprezentanţii societăţii civile la discuţia cu Avocatul Poporului. Solicităm respectuos persoanelor interesate confirmarea participării la Forumul Avocatului Poporului, pînă pe 20 iunie curent, la unul din numerele de telefon: 060002656; 060002667 sau la adresele electronice n.visanu@inst.ombudsman.md, i.galan@inst.ombudsman.md. Numărul de locuri disponibile este limitat (50).
Serviciu programe instructive, relaţii cu publicul al Oficiului Avocatului Poporului