20:24:34 18.04.2024
Stiri

Dodon CONVOACĂ Marea Adunare Națională: „Băieți, AJUNGE. Totul se va termina PROST pentru voi”

Politică 01.09.2017 21:14 Vizualizări21154 Autor: Ziarul National
Dodon CONVOACĂ Marea Adunare Națională: „Băieți, AJUNGE. Totul se va termina PROST pentru voi”


Președintele Igor Dodon spune că până la finele anului curent va convoca o Mare Adunare Națională, la care oamenii prezenți la aceasta îi vor obliga pe actualii guvernanți să plece. Dacă actuala guvernare nu va vrea să plece cu binișorul, spune Dodon, atunci o va termina prost.

Declarații în acest sens au fost făcute de Igor Dodon în cadrul unei emisiuni televizate de la NTV Moldova, post pe care-l controlează.

„La 24 septembrie, în ziua în care trebuia să fie organizat referendumul consultativ convocat de președinte, vom organiza mitinguri antiguvernamentale, mitinguri anti-Plahotniuc. Acest miting nu va avea loc la Chișinău. Nu vom proceda ca celelalte partide de opoziție. Lumea a obosit de aceste marșuri pe lângă Parlament și Guvern. Nu exclud că pe 24 septembrie vor avea mitinguri în toate raioanele republicii. Nu exclud nici faptul că la aceste mitinguri va fi adoptată o rezoluție privind convocarea de către președintele țării a Marii Adunări Naționale. Voi convoca această Mare Adunare Națională. Eu dacă voi scoate oamenii la Chișinău, atunci doar pentru a pune punct pe tot”, a avertizat Dodon.

De asemenea, șeful statului i-a avertizat pe cei de la guvernare că ar putea să plece urât de tot. „Au venit la guvernare după o lovitură de stat și pot pleca tot așa, în urma unei revoluții. Eu mă uit acum la toate chestiile acestea cu demiterea președintelui… Să încerce. Pe Filat l-au dat jos când avea o susținere de 1-2%, pe Chirtoacă la fel. Noi nu vom face asemenea greșeli. Avem o susținere de peste 50% în rândul populației. Așa că toți vor ieși. Băieți, ajunge, pentru că altfel se va termina prost. Hai la alegeri anticipate și plecați. noi nu vom rata susținerea pe care o avem de la popor”, a conchis Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md