/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Apartamentul în care a izbucnit incendiul era plin de gunoi. Proprietarii erau două persoane bolnave psihic

missing
01 septembrie 2017, ora 18:57

Apartamentul de la etajul trei a fost cuprins de flăcări în jurul orei 10:30. Sosiți la fața locului, pompierii au reușit să stingă flăcările, care s-au extins pe aproximativ 45 de metri din suprafața locuinței. Aceștia au salvat șase persoane, între care doi copii. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În apartamentul propriu-zis, în care a izbucnit incendiul, nu se afla nici o persoană, iar pompierii, în paralel cu stingerea incendiului, au acționat și pentru evacuarea persoanelor care se aflau la etajele superioare”, a menționat Diana Țurcanu, ofițer de presă DSE.

Potrivit vecinilor, acest apartament arde a doua oară. Ei susțin că în apartament locuiesc două persoane – mamă și fiu – cu probleme psihice. Aceștia nu au nici electricitate, nici apă și obișnuiesc să aducă în casă saci cu gunoaie. Vecinii se plâng că mirosul din scara lor este insuportabil. Vecinii susțin că în momentul izbucnirii incendiului, mama era pelcată de acasă. Băiatul a fost preluat de ambulanță.

„Mă urcam spre casă, că eu locuiesc alături și am văzut aici fum și vecina plângea și bătea la toți la ușă că era incendiu”.

„În ușă mi-au bătut vecinii, care Slavă Domnului ai văzut ce se întâmplă și au început să bată în uși”.

„Oamenii sunt sărmani și bolnavi, dar trebuie ceva de întreprins”.

„La etajul doi, locuiește mama cu feciorul. De multe ori am scris plângeri pe seama lor, pentru că mirosul era insuportabil și era imposibil să treci pe lângă ușa lor. Această nenorocire care s-a întâmplat întrece orice limită. Să dea Dumnezeu să nu fie nici o jertfă”.

Cauza izbucnirii incendiului rămâne deocamdată necunoscută.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram