12:03:40 29.03.2024
Stiri

Plahotniuc a fost de 1 septembrie în satul său de baștină: „Aici am învățat primele lecții, aici am descoperit primii eroi din povești”

Politică 01.09.2017 17:00 Vizualizări1997 Autor: Ziarul National
Plahotniuc a fost de 1 septembrie în satul său de baștină: „Aici am învățat primele lecții, aici am descoperit primii eroi din povești”


Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotnuc, a participat la careul de 1 septembrie în satul său natal, Grozești, raionul Nisporeni. Acesta a povestit pe Facebook cum a fost să-și revadă din nou școala și profesorii care l-au instruit.

„Bucurii, amintiri, dor de casă și de-ai mei: pe toate le-am trăit astăzi alături de elevii și profesorii de la școala din Grozeștiul meu natal. Aici am învățat primele lecții, aici am descoperit primii eroi din povești și aici am avut parte de cei mai buni dascăli. Ce emoții mă copleșesc să îi revăd astăzi și să le pot mulțumi pentru cum m-au format!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

De asemenea, liderul PD a spus că a stat de vorbă și cu elevii și că le-a transmis un sfat de care dânsul a ținut cont.

„M-am întâlnit și cu elevii și le-am transmis cel mai important sfat pe care l-am primit în prima mea zi de şcoală: să fiu curios, să nu încetez să caut răspunsuri, să descopăr şi doar aşa voi reuşi să fiu în fiecare zi mai bun decât ieri. Acesta este şi mesajul pe care vreau să vi-l transmit astăzi tuturor, fiţi sârguincioşi şi disciplinaţi pentru că visul pentru care munceşti, devine realitate. Succes în noul an, dragi elevi și profesori!”, a mai menționat Plahotniuc.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md