/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un nou record. Un bărbat din Toronto a stat 61 de minute, acoperit de albine

missing
01 septembrie 2017, ora 16:53

Pentru acest exercițiu au fost aduse în jur de 100 de mii de albine, însă au participat propriu-zis la experiment doar cele mai blânde. Pentru a atrage roiul, regina stupului a fost închisă într-o cutiuţă pe care apicultorul a purtat-o la gât. Bărbatul a fost așezat într-o boxă, iar miile de insecte l-au acoperit imediat şi au rămas pe capul lui şi pe partea superioară a corpului. Apicultorul a spus că prin această demonstrație publică a vrut să arate tuturor că de albine nu trebuie să ne fie frică.

La exercițiu au fost invitați și reprezentanţii Cărţii Recordurilor. Aceștia au stabilit că bărbatul a rezistat așa 61 de minute, ceea ce este cu 8 mai mult decât precedentul record. După aceasta cascadorie, temerarul a scăpat doar cu câteva înţepături.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram