(VIDEO) CM 2018: Argentina face egal cu Uruguay și are mari emoții la calificare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Argentina a terminat la egalitate, joi, scor 0-0, meciul disputat la Montevideo, cu Uruguay, în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

Din echipa Argentinei nu au lipsit vedete ca Lionel Messi, Angel Di Maria, Paulo Dybala şi Mauro Icardi. Gonzalo Higuain nu a jucat, nefiind convocat de selecţionerul Jorge Sampaoli. Şi la gazde au evoluat jucători precum Edinson Cavani şi Luis Suarez.

În urma acestui rezultat, Argentina este în continuare pe locul 5, cu 23 de puncte, care duce la baraj. Uruguay este pe locul 3, cu 24 de puncte.

Într-un alt meci Brazilia a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Ecuador. Golurile au fost marcate de un jucător transferat recent de FC Barcelona şi de altul dorit insisteny de catalani, Pulinho ’69, respectiv Philippe Coutinho ’76.

Şi Peru a câştigat pe teren propriu, scor 2-1, cu Bolivia (Edison Flores ’55, Christian Cueva ’59, respectiv Gilbert Alvares ’72). Venezuela a remizat cu Columbia, scor 0-0, pe teren propriu, iar Chile a pierdut, surprinzător, cu 0-3, acasă, în faţa Paraguayului (Arturo Vidal, autogol ’24, Victor Caceres ’55 şi Richard Ortiz ’90+2).

Brazilia este lider detaşat, cu 36 de puncte, după 15 etape, în timp ce Columbia este pe locul 2, cu 25 de puncte, iar Chile e pe locul 4, cu 23 de puncte. Primele patru echipe merg direct la turneul final, a cincea va juca un baraj cu câştigătoarea preliminariilor din Oceania.

Următoarea etapă a preliminariilor sud-americane va avea loc la 5 septembrie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...