Actualitate

Documente falsificate, descoperite într-un microbuz de pe ruta Moldova-Italia

Şoferul, un cetăţean moldovean în vârstă de 52 de ani s-a prezentat pentru a intra în România, conducând un microbuz marca Mercedes, ce efectua o cursă pe relaţia Republica Moldova – Italia.

În urma controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, echipa comună de control a descoperit în borseta șoferului microbuzului, trei facturi comerciale care aveau aplicate ştampile cu inscripţia TAX FREE.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea facturilor depistate, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că ştampilele aplicate pe respectivele facturi nu îndeplinesc elementele de siguranţă ale unora autentice, acestea fiind false.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a primit documentele de la două femei, a căror identitate nu o cunoaşte, şi trebuia să le predea unei persoane în oraşul Regio Emillia din Italia. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştință că facturile sunt falsificate.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *