La festivitatea de 1 septembrie, Dodon a „redenumit” instituția de învățământ la care a fost prezent

Foto: Facebook.com/ Igor Dodon

Printr-o postare publicată pe contul său de Facebook, președintele Igor Dodon a ținut să felicite elevii, părinții și profesorii cu prilejul noului an școlar. Dodon a participat în acest an la festivitatea consacrată primului sunet la gimnaziul „Vasile Alecsandri”.

Și de această dată, Dodon atrage atenția prin mesajul său. Intenționat sau nu, acesta a redenumit instituția de învățământ la care a mers la festivitate. „Cu prilejul începutului de nou an școlar, am participat la festivitatea consacrată Primului sunet, de la gimnaziul moldovenesc ”Vasile Alexandri” și gimnaziul rus ”Prometeu”, din satul Copanca, raionul Căușeni”

vasile alexandri

Tradițional, președintele s-a lansat în promisiuni, dar a venit și cu daruri pentru elevi.

Am menționat că vom depune toate efoturile ca instituțiile de învățămînt din satele si orașele noastre să nu fie închise. Vom identifica soluții de motivare și majorare a salariilor cadrelor didactice. În mod special vom ține cont de necesitățile școlilor din regiunea respectivă pentru a acorda sprijinul necesar în vederea bunei lor funcționări.

Le-am urat copiilor succese mari la învățătură, multă perseverență, rezultate pe măsura așteptărilor. Am oferit în dar mai multe calculatoare pentru sălile de informatică și inventar școlar”, se spune în mesajul său.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente