Chelsea l-a adus și pe al doilea mijlocaș al fostei campioane Leicester

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chelsea l-a transferat, joi, pe mijlocaşul Danny Drinkwater de la Leicester, pentru care a plătit suma de 35 de milioane de lire sterline (38 de milioane de euro), informează BBC.

Jucătorul de 27 de ani a fost o piesă importantă la Leicester în sezonul 2015/2016 când gruparea a câştigat campionatul Angliei. Drinkwater era la Leicester din 2012, după ce anterior a făcut parte din lotul lui Manchester United, club care l-a împrumutat la mai multe formaţii.

Evoluţiile bune de la Leicester i-au adus lui Danny Drinkwater trei selecţii la naţionala Angliei. Acum, el a semnat un contract pe cinci ani cu Chelsea.

Mijlocașul se alătură astfel francezului Ngolo Kante, alături de care a câștigat titlul în 2016 și care a ajuns anul trecut pe Stamford Bridge, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai „aristocraților” în sezonul recent încheiat.

Tot în ultima zi a perioadei de transferuri, Chelsea l-a achiziţionat şi pe fundaşul Davide Zappacosta de la Torino. Italianul de 25 de ani a semnat un contract pe patru ani, dar suma de transfer nu a fost dezvăluită. Antrenorul echipei Chelsea a fost cel care l-a promovat pe Davide Zappacosta la naţionala Italiei, în mai 2016, când era selecţioner. De atunci, jucătorul a strâns patru selecţii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...