/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un bărbat din Râșcani creștea cânepă în ghiveci. Poliția a depistat și aparate pentru consumul drogurilor

01 septembrie 2017, ora 09:19

La întrebările adrsate de către poliţişti, individul n-ar fi putut explica originea armei, iar plantele de cânepă le-ar fi cultivat în scop de consum.

Toate probele au fost sigilate şi ridicate conform procedurii, fiind expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP pentru efectuarea expertizelor chimice şi balistice, pentru a constata modelul şi originea armei de foc. În acest sens ofiţerii de investigaţii urmează să stabilească dacă arma respectivă ar fi fost folosită la comiterea infracţiunilor.

În dependenţă de rezultatele expertizelor demarate, suspectul riscă să fie cercetat penal pentru consumul substanţelor narcotice şi păstrare ilegală de arme.

Conform legislaţiei penale în vigoare, individul poate fi sancţionat cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 19 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram