Vino la Startup Grind Chișinău și cunoaște-l pe Zach Coelius, investitor din Silicon Valley

StartupGrind-Chisinau

Din luna septembrie, Dreamups redeschide larg ușile campusului său și te așteaptă cu drag la o nouă serie de evenimente Startup Grind Chișinău. De această dată, te invităm să-l cunoști pe Zach Coelius, antreprenor și investitor din Statele Unite. Ca să-ți stârnim curiozitatea, îți spunem că cel mai recent succes înregistrat reprezintă investiția sa în startupul Cruise Self Driving Cars, care a fost achiziționat de General Motors pentru suma de 1 miliard de dolari US.

CINE ESTE ZACH COELIUS?

Zach Coelius este investitor în cadrul companiei Zeitgeist Partners și un antreprenor cu peste 10 ani de experiență în afaceri. Zach invesește primordial în startupurile tehnologice prin intermediul platformei Angel List. În portfoliul său bogat în investiții pot fi regăsite astfel de companii, precum: Branch Metrics Mobile deep linking, SkySafe Drone invasion prevention, Cruise Self Driving Cars, ultima fiind achiziționată de General Motors pentru suma de 1 miliard de dolari US.

Pe 21 septembrie, de la ora 18:00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe Zach Coelius și să afli cum să-ți mărești șansele de a obține investiții de milioane pentru afacerea ta.

Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi un loc la eveniment, accesând linkul.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

18.00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu membrii ai comunității de startupuri.

19.00 Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Zach Coelius.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să-ți faci prieteni noi, nu contacte.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups Innovation Campus. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 185 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs. Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startuperi.

Partner General Dreamups – Orange Moldova. Evenimentul este sprijinit de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Agenţia suedeză pentru cooperare internaţională şi dezvoltare, și de Ministerul Tineretului și Sportului a Republicii Moldova, prin intermediul Programului de Granturi 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente