Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi de vineri și un început de toamnă liniștit

evenimente62
Foto: Annie Spratt

1 septembrie 2017 este un început și un sfârșit. Pe de o parte, e prima zi dintr-un nou anotimp, iar pe de alta, e ultima zi lucrătoare din această săptămână. Indiferent de cum vrei să o petreci: activ, relaxant, educativ sau distractiv, echipa #diez a selectat o serie de evenimente care îți vor completa această zi.

# Book Fest

Toţi iubitorii de lectură sunt aşteptați în perioada 30 august – 3 septembrie la Salonul Internațional de Carte, Bookfest Chișinău 2017.
PRO NOI vă provoacă să veniţi în număr cât mai mare, pentru a vă potoli setea de lectură cu cele mai noi cărţi de la cele mai bune edituri din Moldova și România la preţuri foarte atractive.
Detaliile despre eveniment le găsești pe pagina de facebook, iar programul evenimentului îl vezi aici.

#Susține ecologia și promovează-ți imaginea!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, sărbătorită anual pe 5 iunie, este organizat Evenimentul de premiere a participanților în cadrul Concursului Național de educație ecologică cu generocul „Ecologia în proză, versuri și culori”. Cu această ocazie vor fi oferite peste 450 de premii pentru autorii celor mai bune lucrări, cadrele didactice implicate activ în promovarea ecologiei și instituțiilor de învățământ care promovează educația ecologică. Toate detaliile, pe facebook.

# Offline #3 Școala de design

Design Cafe & Club vă invită la cel de al III-lea offline din acest sezon! Subiectul: Școala de design ”Design Cafe & Club”. Evenimentul este destinat studenților Școlii de Design dar și amatorilor acestui domeniu! În calitate de speakeri vor evolua fondatorul companiei de design și arhitectură „AB+Partners” – arh. Alexandrin Buraga, și, profesorul Școlii de Design, Stanislav Balan. Află tot ce te interesează, aici.

#Începe anul școlar împreună cu Iuliana Beregoi

Vino pe 1 septembrie să fii alături de Iuliana Beregoi, la un concert în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău. În cadrul evenimentului vor avea loc activități fotbalistice și concursuri cu premii. În scuar va fi instalat un teren de fotbal pe care vei putea juca fotbal împreuna echipa Iulianei. Surpriza evenimentului va fi participarea echipei naționale feminine împreună cu antrenorul Alina Stețenco. Dacă vrei să mergi, află detalii pe pagina evenimentului.

# Zimbru-2 – FC Codru | Hai la fotbal

Hai la fotbal! Vino la meciul dintre Zimbru – 2 și Codru și susține echipa preferată în lupta pentru câștig. Meciul va avea loc pe stadionul Zimbru, începând cu ora 17.00, iar intrarea este liberă. Detalii, aici.

# Concursul foto „Armata în obiectiv”

La data de 1 septembrie, ora 14:00, va avea loc lansarea expoziţiei foto, care va cuprinde cele mai interesante fotografii, înscrise în concursul „Armata în obiectiv”, organizat de Ministerul Apărării. Tot atunci, vor fi anunţaţi şi premiaţi câştigătorii concursului. Mai multe detalii, pe facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente