Vino la Freelance Meetup: Web Development cu Iulian Gulea și află mai multe despre comunitatea de freelanceri din Moldova și noutățile din domeniu

27920227116_f0546a34f1_k

Dreamups Innovation Campus, în parteneriat cu Toptal – una dintre cele mai mari rețele de liberi profesioniști din lume, lansează Freelance Meetup. Freelance Meetup este o nouă serie de evenimente tematice, menite să aducă împreună comunitatea de freelanceri din Moldova. Fiecare întrunire va pune în discuție cele mai noi fapte, trenduri, oportunități, dar și istorii din partea celor care au ales freelancingul în favoarea unui serviciu cu program de lucru fix.

Vino pe data de 7 septembrie, la Dreamups, cu începere de la 18.30 și cunoaște-l pe Iulian Gulea, cel care va sparge gheața și va modera primul eveniment Freelance Meetup: <Web Development>. Iulian are peste șapte ani de experiență în dezvoltarea proiectelor web de toată complexitatea, de la website-uri simple, până la produse SaaS din cele mai complexe. Deține cu profesionalism limbajele de programare Java Script, Phyton etc. Printre altele, Iulian este pasionat de Data Science și antreprenoriat. Acesta este cofondator la Gaus și BookVoyager – câștigătorii premiului mare de anul acesta la Founder Institute Chișinău și premianții locului I la Startup Weekend în Praga. Iar din acest an, Iulian s-a alăturat rețelei de profesioniști Toptal.

Dacă ești freelancer, angajat, angajator sau pur și simplu în căutarea unui comunități prietenoase de profesioniști, ești așteptat cu drag la eveniment. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi AICI.

Pentru mai multe informații și agenda evenimentului, vizitați pagina de Facebook. Evenimentele din seria Freelance Meetup vor avea loc bilunar, iar accesul la acestea este gratuit.

Freelance_Meetup_IulianGulea

Freelance Meetup este un proiect implementat de Dreamups, cu suportul companiei Toptal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente