/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Polițiștii activează în regim sporit pe traseele din țară. Un șofer în stare de ebrietate a fost reținut

31 august 2017, ora 12:43

Șoferul, un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Mărinești, raionul Sângerei și cei doi pasageri au încercat să fugă de inspectorii de patrulare, însă imediat au fost reținuți.

Aceștia au fost escortați la Inspectoratul de poliție, unde șoferul a fost supus testării alcoolscopice, rezultatul fiind de 1.08 mg/l de alcool în aerul expirat.

Conform legislației, conducerea mijlocului de transport de către o persoană care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, se pedepsește cu amendă în mărime până la 42 500 de lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Angajații #INP vor intensifica patrularea pe traseele naționale și vor activa în regim sporit întru prevenirea evenimentelor rutiere neplăcute și consecințele acestora, deoarece principalele cauze a producerii accidentelor rutiere este depășirea limitei de viteză, starea de ebrietate la volan.

De asemenea, echipajele INP dotate cu echipamentul de măsurare a vitezei de tip “RADAR” la fel vor active pe drumurile din țară.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram