/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/GRAFIC/ Reorganizarea Guvernului în cifre. Cel mai afectat minister este cel a Finanțelor. Va rămâne fără 242 de angajați

missing
31 august 2017, ora 10:47

Cel mai afectat de noua reformă este Ministerul Finanțelor. Dacă până la reorganizare acesta numără 540 de angajați, acum în cadrul ministerului vor lucra doar 298 de persoane. Reduceri substanțiale de personal au fost impuse și la Ministerul Economiei, de la 311 la 155 de persoane, dar și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, unde s-a renunțat la aproximativ 100 de angajați.

Reduceri mai mici au fost operate la Ministerul Apărării, de la 99 la 61 de angajați și la Ministerul de Externe, unde efectivul a fost micșorat de la 178 de persoane la 135.

Premierul intenționează să recurgă la reduceri de personal inclusiv în cadrul agențiilor guvernamentale și speră ca exemplul lui să fie urmat și la nivel local.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram