/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Naționala U21, pregătită de un joc tactic. Moldova vs Croația în preliminariile Campionatului European

30 august 2017, ora 19:11

„Urmează un meci foarte greu, știți prea bine că echipa Croației este o echipă redutabilă, cu jucători puternici, jucători care evoluează în campionatele puternice din Europa, dar și noi cred că la ora jocului vom fi pregătiți să dăm război”, spune antrenorul.

Antrenorul selecționatei de tineret lucrează atât la pregătirea fizică a discipolilor săi, cât și la pregătirea morală a acestora. La rândul lor, fotbaliștii spun că vor da tot în teren, pentru a aduce un rezultat bun.

„Noi ne pregătim ca atare și ne atârnăm serios toată echipa și cred că vom aduce un rezultat destul de bun”, spune căpitanul Cristin Jalbă.

„Fiecare conștientizează că e un meci în care trebuie să dăm totul pe teren, să ne luptăm și să facem tot posibilul să scoatem un rezultat pozitiv”, susține atacantul Alexandru Boiciuc.

Dănuț Stelian Oprea a vorbit, de asemenea, despre stilul de joc pe care fotbaliștii noștri îl vor aplica la meciul de mâine.

„Să fim foarte organizați pe partea defensivă, asta nu înseamnă că ne vom apăra în jumătatea noastră sau la vreo 30 de metri de poarta noastră, nu, vom încerca să fim agresivi, să declanșăm presingul”, a mai adăugat Dănuț Stelian Oprea.

Selecționata Moldovei „UNDER 21”, a debutat cu victorie în preliminariile C Campionatului European de tineret, după ce au trecut de San Marino cu 2-0. Din prima grupă, unde evoluează țara noastră, mai fac parte Bielarus, Cehia, Grecia și Croația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram