/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Reduceri de personal. Numărul funcționarilor din ministere se reduce cu 50%

missing
30 august 2017, ora 18:20

„Deci devenim mai supli. Funcționarii vor ști cu certitudine ce au de făcut, vor ști foarte clar ce au de muncit în cele opt ore legale, dar în același timp vor fi și mai bine plătiți”, menționează prim-ministrul Republicii Moldova.

Pavel Filip a precizat că nu este vorba de majorarea fondului de salarizare, ci pur și simplu, banii economisiți ca urmare a reformării Guvernului vor fi direcționați inclusiv la majorarea salariilor unor funcționari rămași în funcții. Premierul intenționează să recurgă la reduceri de personal inclusiv în cadrul agențiilor guvernamentale și speră ca exemplul lui să fie urmat și la nivel local.

Reforma Guvernului, aprobată recent de Parlament, presupune reducerea numărului de ministere de la 16 la 9.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram