Viorel Morari a declarat pentru Jurnal TV că, în urma recentelor remanieri în conducerea Procuraturii Anticorupţie, a crescut volumul de lucru, astfel a fost nevoie să fie asigurat interimatul până la organizarea concursului propriu-zis pentru ocuparea funcţiei de şef adjunct. 

Adriana Beţişor şi-a început activitatea în Procuratura Anticorupţie în iunie 2011, îndată după absolvirea Institutului Naţional al Justiţiei. Din 2012, ea a devenit gestionara mai multor dosare de rezonanţă. Presa a scris că, în iulie 2012, Beţişor a condus grupul de procurori care a efectuat percheziţii în birourile unor firme ale afaceristului Veaceslav Platon. Potrivit publicaţiei Ziarul de Gardă, în mar­tie 2013, pe numele Adri­a­nei Beţi­şor a fost inten­tată o pro­ce­dură dis­ci­pli­nară pen­tru înde­pli­ni­rea neco­res­pun­ză­toare a obli­ga­ţi­i­lor de ser­vi­ciu în instrumentarea mai mul­tor cauze penale, nea­si­gu­rând res­pec­ta­rea ter­me­nu­lui rezo­na­bil al urmă­ri­rii penale. Doar că, potri­vit hotă­rârii Cole­gi­u­lui Dis­ci­pli­nar al Consiliului Superior al Procurorilor, pro­ce­dura a fost înche­iată din cauza lipsei teme­iu­lui de tra­gere la răs­pun­dere dis­ci­pli­nară.

Au urmat fraudele din sistemul bancar, iar cele mai importante dosare au revenit tot Adrianei Beţişor. Astfel, ea a gestionat dosarul penal pe numele actualului primar de Orhei, Ilan Şor, tot el fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii, învinuit încă în luna mai 2015 de abuz în serviciu, după ce ar fi gestionat defectuos instituţia bancară. Tot Beţişor este cea care l-a reţinut pe Şor anul trecut în alt dosar penal pornit pentru escrocherie în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani.

Un alt caz în care Beţişor a reprezentant acuzarea de stat a fost dosarul lui Vladimir Filat, în care fostul premier a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare pentru corupere pasivă şi trafic de influenţă. După condamnare, Beţişor a declarat presei că are în gestiune încă un dosar în care figurează Filat, legat de fraudele de la BEM, ea fiind cea care conduce grupul care investighează jaful de miliarde din sistemul bancar. Adriana Beţişor a gestionat şi dosarul „Caravita”, firmă afiliată lui Vladimir Filat prin intermediul lui Ion Rusu, cumnatul şi naşul său. 

Presa a mai scris că, până în 2015, conform declaraţiilor cu privire la venituri şi proprietate depuse la CNI, procurorul Adriana Beţişor a avut un trai modest. În declaraţiile pentru 2012, 2013 şi 2014, ea indica doar veniturile din salariul de procuror, adică 66 de mii de lei în 2012, 86 de mii în 2013 şi 84 de mii în 2014. Însă, în declaraţia cu pri­vire la venituri şi proprietăţi pentru 2015, Beţişor a indicat un salariu de 96,3 mii de lei şi trei automobile, despre care scria că le deţine prin mandat. Asta înseamnă că maşinile apa­rţin unor per­soane, dar sunt folo­site de alt­ci­neva. Întrebată atunci de jurnalişti, Beţişor a declarat că automobilul pe care-l conduce i-a fost lăsată de o persoană care se află în străinătate, iar despre celelalte nu a precizat nimic.

Tot în 2015 ea a înregistrat un câştig de un milion de lei după petrecerea sa de nuntă, iar în septembrie, împreună cu soţul ei, a vândut un apartament şi ar fi obţinut doar un sfert din valoarea acestuia, sau 70,6 mii de lei. Totodată, în 2015 Beţişor declara un apartament de 74 de metri pătraţi pe care îl avea „în folosinţă” în urma unui contract de investiţii din anul 2014. Jurnaliştii au mai scris că părinţii săi, care au un venit de aproximativ 40 de mii de lei anual, îşi construiesc o casă de milioane în apropierea capitalei, mai exact în localitatea Dumbrava din comuna Truşeni.

Solicitată de Jurnal TV pentru o reacţie, procurorul Adriana Beţişor a spus că încă nu a decis dacă va candida într-un eventual concurs pentru postul de şef adjunct al Procuraturii Anticorupţie. Cât priveşte informaţiile publicate în presă privind averea sa, Beţişor a specificat că nu le comentează şi că anterior a făcut declaraţii pe marginea acestui subiect.