Salariul uriaș al lui Neymar: Câștigă într-un minut cât un profesor din Franța într-o lună

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar are parte de câştiguri faraonice după transferul la Paris Saint Germain, care l-a adus de la Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.

Starul brazilian şi-a dublat salariul de pe Camp Nou, însă are parte şi de alte venituri.

Neymar primeşte 30 de milioane de euro net pe an, ceea ce înseamnă 2,5 milioane de euro pe lună, 82.191 de euro pe zi, 3.424 de euro pe minut (echivalentul unui salariu primit de un profesor în Franța) şi 57 de euro pe secundă.

Pe lângă aceşti bani, sud-americanul va mai câştiga 20 de milioane de euro pe an din drepturile de imagine. Asta pe lângă suma de 40 de milioane de euro primită deja în momentul semnării contractului de către tatăl lui Neymar, care este şi agentul acestuia.

Neymar are deja un salariu apropiat de cel al cvintuplului câştigător al „Balonului de Aur”, Lionel Messi, de 40 de milioane de euro net pe an, şi mai mare decât al lui Cristiano Ronaldo, care primeşte 23,6 milioane de euro anual.

Starul portughez al lui Real Madrid ajunge însă, cu tot cu drepturi de imagine, la un venit de 50 de milioane de euro pe an, exact suma pe care o va încasa şi Neymar la PSG.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...