/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Cum arată vila secretă și somptuoasă a lui Putin. Are 100 de ani și radar împotriva spionilor

missing
30 august 2017, ora 16:14

În acte, proprietatea aparține unui prieten apropiat a președintelui rus. Toată regiunea este îngrădită și doar rezidenții vilei au acces la ea. Localnicii susţin că Putin este singurul care se bucură de casă.

Vila istorică datează de la începutul secolului XX și a fost proiectată de un vestit arhitect. Actualmente, aceasta ar fi dotată cu plăci de faianţă cu inserţii de aur, un centru SPA subteran şi chiar un radar care să detecteze din timp orice încercare de a-l deranja pe Putin.

Tot terenul adiacent vilei ar măsura în jur de 50 de hectare. Pe lângă câteva clădire adiacente, are și un teren pentru decolarea și aterizarea unui elicopter.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram