Preşedintele lui Bayern Munchen: Niciodată nu voi da 100 de milioane pe un jucător

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Uli Hoeness, preşedintele clubului Bayern Munchen consideră că actualele cote ale fotbaliştilor au crescut artificial şi că în realitate niciun jucător nu valorează sumele ameţitoare aruncate pe transferuri în ultima perioadă de mercato.

„Eu sunt de părere că niciun jucător din lume nu valorează 100 milioane euro. Nu vreau să cumpăr un jucător pentru 100 milioane de euro, chiar dacă ar trebui. Pentru mine sunt prea mulţi bani. Din câte ştiu, lui Neymar nu îi va fi mult mai bine după stabilirea acestui record de transferuri”, a declarat Hoeness pentru presa bavareză.

În acest mercato de vară s-au stabilit noi recorduri în materie de transferuri: 222 milioane de euro pentru Neymar, transferat de PSG de la Barcelona şi 105 milioane euro pentru Ousmane Dembele, transferat de catalani de la Borussia Dortmund. De asemenea, Mbappe este ca și transferat la PSG, pentru 180 de milioane.

Iar în ultimele ore ale mercato de vară s-ar putea finaliza şi transferul lui Coutinho de la Liverpool la Barcelona pentru circa 160 milioane euro. Bayern Munchen a fost interesată de serviciile lui Neymar în urmă cu patru ani, dar a optat până la urmă pentru Mario Goetze de la adversara Borussia Dortmund, care între timp a revenit la clubul său iniţial. Hoeness speră că şi fără a arunca ”munţi” de bani, campioana Germaniei va reuşi să-şi atingă obiectivele în noul sezon, mai ales în Liga Campionilor: ”Ambiţia noastră este să câştigăm Champions League fără transferuri nebuneşti. Ăsta este visul meu”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...