Trei jucători pe lista Barcelonei în cazul în care îl ratează pe Coutinho

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona mai vrea cu orice preţ un transfer după ce l-a adus în locul lui Neymar pe francezul Ousmane Dembele, cumpărat de la Borussia Dortmund pentru 105 milioane de euro, plus bonusuri în valoare de 45 de milioane de euro.

El Mundo Deportivo susţine că gruparea blaugrana a pregătit şi planul B pentru cazul probabil în care nu va reuşi să-l aducă pe Philippe Coutinho, pentru care Liverpool a refuzat deja mai multe oferte în această vară, ultima de 130 de milioane de euro, plus bonusuri.

În afara lui Angel Di Maria, care îşi doreşte să părăsească PSG pentru Barca, trupa de pe Camp Nou mai are trei variante: Paulo Dybala (Juventus), Antoine Griezmann (Atletico Madrid) şi Thomas Lemar (Monaco).

Aceste ţinte nu par însă deloc uşor de atins. Dybala este golgheterul lui Juve în debutul de sezon, cu patru reuşite în două etape, iar Griezmann e foarte greu de transferat în condiţiile în care Atletico nu-l poate înlocui în această vară, în care nu are voie să facă transferuri.

Lemar a ratat în acest mercato un transfer la Manchester City şi este dorit de Liverpool, însă AS Monaco a refuzat în ultimele zile o ofertă de 65 de milioane de euro a „cormoranilor” pentru el.

65 de milioane de euro e cota de piaţă a lui Paulo Dybala, conform transfermarkt.de

80 de milioane de euro e suma la care e cotat Antoine Griezmann

24 de milioane de euro este suma la care e evaluat Thomas Lemar, potrivit transfermarkt.de


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...