Cine va aduce sfârșitul „Reginei Nebune”. Teoriile fanilor despre soarta ulterioară a Cerseii Lannister

040b5e29-44f7-4f37-a5bb-8b97639397e4-3d0e221e7db52fa0f50276ab0b83fea77deb926ea3da79512fa4229a38b5f159f732ca8e50ce8e0de75cd401b65cc8ff

Se pare că fanii sunt siguri de moartea care o așteaptă pe Cersei în sezonul 8. Dezbaterile au loc doar asupra faptului cum va avea loc aceasta. Care sunt cele mai populare teorii și cum sunt interpretate acestea de fanii serialului Game of Thrones.

Deja 7 sezoane de morți, lupte și explozii au trecut, însă Cersei Lannister stă nemișcată în King’s Landing, pe Tronul de Fier unde conduce cele Șapte Regate din Westeros. Chiar dacă numele ei se află pe lista „De Ucis” a Aryei Stark, capul Cerseii este încă pe umeri, iar profeția de a fi ucisă de „valonqar” nu a fost împlinită.

În episodul 5 din sezonul 7 „Eastwatch” Cersei îi spune lui Jamie că este însărcinată cu al patrulea copil. Această noutate îi pune pe fani la îndoială, fiindcă nu corespunde cu profeția vrăjitoarei Maggy the Frog, pe care Cersei a primit-o când era fetiță. Prima parte a profeției a fost deja împlinită, copiii ei, toți cu păr de aur, au murit. A doua parte a profeției spune că ea va muri de mâna „fratelui mai mic”.

Întrebarea „a cui frate mai mic o va ucide pe Cersei” nu îi lasă pe fani să se odihnească o clipă. O teorie spune că Jaime o va ucide pe Cersei pentru a opri nebunia în care a căzut femeia pe care o iubește. Altă teorie afirmă că Arya îl va ucide pe Jamie și cu masca lui îi va aduce sfârșitul Reginei. A treia teorie îl implică pe fratele care deja a comis o crimă împotriva familiei-Tyrion.

Un fan totuși afirmă că moarte Cerseii trebuie să fie ceva epic și ea va muri în timpul nașterii unui pitic, la fel cum mama ei a murit când l-a născut pe Tyrion. Această teorie se potrivește cu profeția lui Maggy the Frog pentru că băiatul ei va fi „fratele mai mic” al lui Joffrey, Myrcella și Tommen, iar dacă Jaime este tatăl copilului, vina cade și asupra lui.

Alții cred că Cersei nu este însărcinată și minte pentru a-l ține pe Jaime alături de ea. Cersei îi dă de înțeles și lui Tyrion că este însărcinată atunci când acesta îi toarnă vin, iar ea nu bea și își atinge burta.

cersei-jaime-game-of-thrones

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente