(VIDEO) Cum se distrează Neymar, Marcelo, Dani Alves și Thiago Silva în vestiarul Braziliei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Reveniți la lotul național pentru dubla cu Ecuador și Columbia, Neymar Jr., Dani Alves, Thiago Silva și Marcelo au făcut spectacol în vestiarul reprezentativei Braziliei. Starurile de la PSG, respectiv Real Madrid au jucat tenis de masă cu mingea de fotbal.

Pur și simplu spectacol în vestiarul reprezentativei Braziliei acolo unde staruri precum Neymar Jr., Marcelo, Dani Alves și Thiago Silva au jucat tenis de masă cu mingea de fotbal. Fotbaliștii s-au folosit de o măsuță rotundă pentru a face mai interesantă joaca lor. Echipele au fost pe măsură. Neymar, noul star pentru care Paris Saint Germain a plătit 222 de milioane de euro, a făcut pereche cu Dani Alves, iar de partea cealaltă a mesei, Thiago Silva a jucat alături de Marcelo, starul Realului. Tot momentul a fost filmat de Filipe Luis, fotbalistul lui Atletico Madrid.

Naționala Braziliei este angrenată în aceste zile într-o dublă cu reprezentativele Ecuadorului și Columbiei, meciuri care constau în Premilinariile Campionatului Mondial din Rusia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...