/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

Igor Dodon pleacă din nou în Federația Rusă. Președintele speră că va reuși să se întâlnească cu Putin

missing
30 august 2017, ora 10:42

„Am avut o întrevedere cu E.S. Farit Muhametșin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova. Am discutat mai multe subiecte cu privire la politica internă şi externă a țării. Am accentuat asupra necesității dezvoltării și aprofundării relațiilor de colaborare dintre statele noastre în interesul ambelor popoare. În alt context am relatat despre faptul că voi participa la summit-ul Șefilor de State CSI care va avea loc pe 11 octombrie curent, la Soci, sub Președinția Rusiei”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele și-a exprimat anterior speranța ca va reuși să se întâlnească cu liderul rus în această toamnă, la summitul Comunității Statelor Independente. Menționăm că, Dodon și Putin au avut o întrevedere în luna ianuarie a acestui an, iar apoi pe 9 mai, atunci când președintele Moldovei a participat la Parada militară din Piața Roșie.

Foto: Facebook/Igor Dodon

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram