/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Italia: Moldovean este învinuit de fraudă fiscală în mărime de 30 milioane de euro

30 august 2017, ora 09:35

Potrivit presei italiene, moldoveanul conducea un grup de companii ce aveau legătură cu sistemul de „cutii chinezești”, care erau transportate în străinătate fără a plăti impozitele necesare în Italia.

În urma perchezițiilor, poliția a ridicat documente, manuscrise pentru rezervări, facturi vamale, 24 de mii de euro, precum și 40 de mașini cu o valoare de 80 de mii de euro.

Bărbatul deținea mai multe mașini și companii care nu erau compatibile cu poziția sa fiscală. Investigațiile ulterioare au demonstrat că companiile era conectate între ele, în sensul că una deținea proprietatea alteia. După ce au fost realizate un număr mare de afaceri, mai ales în comerțul cu ridicata, companiile au fost mutate în Bulgaria, însă fără ca să fie achitate impozitele necesare Italiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram