Cuplul a postat un video pe Instagram în care declară că inimile lor sunt "frânte" pentru toate familiile evacuate din calea puternicului uragan şi că este "devastator" să vezi fotografiile copiilor, anunţând totodată că va dona fiecare 25.000 de dolari. 

"Am văzut ceea ce se petrece în Houston, iar inimile noastre sunt frânte pentru toate familiile sinistrate, pentru toate victimele", spune cântăreaţa de origine portoricană. La rândul său, fostul jucător de baseball al echipei Yankees Alex Rodríguez afirmă că este momentul ca oamenii să se alăture acelor familii care sunt în suferinţă.

Cuplul a postat un link unde fanii lor pot să facă o donaţie.

Şi alte celebrităţi au decis să facă donaţii şi să ceară ajutor pentru victimele uraganului Harvey, care s-a abătut cu forţă săptămâna trecută asupra statului Texas, lăsând în urma sa cel puţin 8 morţi şi inundaţii record, care au obligat evacuarea a 17.000 de persoane din acest stat.

Lista o include pe cântăreaţa Beyonce, născută în Houston, care a promis ajutor prin fundaţia sa BeyGood, pe actorul de comedie Kevin Hart, care a donat 25.000 de dolari şi i-a îndemnat şi pe alţii să doneze aceeaşi sumă, gest urmat imediat de actorul Dwayne Johnson.

Surorile Kardashian au donat, potrivit portalului TMZ, 500.000 de dolari Crucii Roşii, în timp ce jucătorul de baschet Chris Paul a donat 50.000 de dolari prin pagina de internet deschisă de baschetbalistul J.J.Watts, care luni strânsese deja peste 500.000 de dolari.