(FOTO) O bunică de 90 de ani din Siberia, vedetă pe Instagram, unde publică pozele din călătoriile sale în întreaga lume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lena Erkhova, o bunică în vârstă de 90 de ani din orașul siberian Krasnoiarsk, a adunat peste 49.000 de admiratori (followers) pe rețeaua de socializare Instagram în ultimul an, grație unor fotografii spectaculoase care o prezintă în timpul călătoriilor sale în jurul lumii. Zâmbind spre obiectivul aparatului de fotografiat, „Babushka_1927”, cum este înregistrată pe reţeaua de socializare, face o baie de soare în Thailanda, primește un sărut de la un bărbat tânăr din Republica Dominicană și se ceartă, în glumă, cu vânzătorii de suvenire din Israel.

„Cum ai vrea să te relaxezi la 89 de ani?”, întreba Lena Erkhova într-un mesaj publicat în decembrie 2016, alături de o fotografie ce o arăta în timp ce se afla pe șaua unei motociclete, pe locul din spate, în Vietnam.

„Ne inspiri pe toți, ești un model pentru femei, sunt mândră de tine”, a scris pe aceeași rețea de socializare una dintre admiratoarele nonagenarei din Siberia.

Lena Erkhova, supranumită „Super Babushka”, a călătorit pentru prima dată în străinătate în urmă cu câțiva ani, în Republica Cehă, unde a mers apoi de cel puțin cinci ori, a anunțat postul național de televiziune din Rusia.

Lena Erkhova, care a lucrat într-o fabrică de lapte în timpul erei sovietice, spune că mănâncă puțin atunci când călătorește, se cazează în hoteluri ieftine și caută circuite turistice care nu sunt costisitoare.

De asemenea, ea a dezvăluit pentru cotidianul rusesc MK că își suplimentează pensia lunară cu venituri pe care le obține vânzând flori.

Foto: babushka_1927


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...