Servicii publice online de care merită să profiți. Verificarea timbrului de acciz (alcool)

vin
Foto: infomoldova.net

Echipa #diez și-a propus să popularizeze mai multe servicii publice online foarte utile, dar mai puțin cunoscute. Serviciul fiscal electronic îți oferă posibilitatea verificării timbrului de acciz (alcool).

Băuturile alcoolice, în special vinul, produse în Moldova sunt cunoscute și apreciate în toată lumea. Mai mult, în pofida sau datorită embargoului impus de Federația Rusă, producătorii de vin s-au mobilizat și au găsit noi pieți de desfacere. Prin urmare, tot în mai multe țări poți găsi pe rafturile din magazine o sticlă de vin moldovenesc de calitate.

Și totuși, în Moldova continuă să fie înregistrate numeroase cazuri de vânzare a băuturilor contrafăcute. Deși în majoritatea cazurilor sticlele sunt fără timbru de acciz, se întâmplă să fie comercializate și băuturi cu timbre de acciz falsificate.

Serviciul fiscal electronic de verificare a timbrului de acciz oferă posibilitatea verificării după seria şi numărul timbrului de acciz a informației referitor la conformitatea producţiei și datele despre producător.

Pentru a beneficia de acest serviciu e nevoie doar să accesezi pagina Servicii electronice fiscale și să introduci seria și numărul timbrului de acciz.

Serviciul este gratuit și disponibil 24/24 ore, șapte zile pe săptămînă, 365 de zile pe an.

Fii atent ce consumi și nu uita că indiferent de calitatea băuturii, consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente