06:43:26 24.04.2024
Stiri

Anastasia Lazariuc a DEZVĂLUIT ce aliment o ajută să se mențină tânără și suplă la 63 de ani. „Nu am ținut niciodată dietă dar am întotdeauna în frigider…”

Monden 29.08.2017 18:30 Vizualizări7479 Autor: Ziarul National
Anastasia Lazariuc a DEZVĂLUIT ce aliment o ajută să se mențină tânără și suplă la 63 de ani. „Nu am ținut niciodată dietă dar am întotdeauna în frigider…”


Anastasia Lazariuc arată extraordinar la 63 de ani, iar secretul siluetei și tinereții ei e un aliment ieftin și ușor de găsit. Artista acordă o atenţie sporită alimentaţiei şi se pare că datorită unor radăcinoase, vedeta se menţine tânără şi frumoasă. Din frigiderul solistei nu lipsesc aceste radăcinoase, indiferent de anotimp.

„Dietă nu am ţinut niciodată. Post, da. Aşa m-a învăţat mama. Eu nu am reuşit să ţin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac. Pe vremuri, când era Ileana la mine şi deschidea frigiderul, cădeau morcovii şi îmi striga că nu are ce să mănânce la mine. Acum se întâmpla asta când mă duc eu la ea şi deschid frigiderul”, a mărturisit Anastasia Lazariuc la o emisiune TV.

La 63 de ani, Anastasia Lazariuc are o siluetă de adolescentă și un ten lipsit de riduri. Meritul îl au și genele, dar și stilul de viațăa echilibrat pe care l-a avut de-a lungul vieții. Artista a dezvăluit câteva dintre trucurile care o ajuta să fie într-o formă excelentă.

„Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puțină mișcare și beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că așa cum ne spălam pe față, trebuie să ne spălăm și pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie”, a mărturisit aceasta pentru Click.

Micul dejun începe cu un suc de fructe și legume: „Îmi fac un suc din morcovi, țelină, un măr sau citrice, uneori pun și sfeclă roșie, bună pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care suferă de ulcer”, spune ea. Tot dimineața, Anastasia mănâncă o felie de pâine neagră cu unt sau cu ulei de măsline, un ou, la prânz salate, iar seara după o anumită oră nu se mai atinge de mâncare.

„Se spune că masa de dimineața trebuie să fie cea mai copioasă, masa de pranz trebuie să o împarți cu prietenul, iar cea de seară să o dai dușmanului. Și mama îmi spunea să nu mai mănânc după asfințitul soarelui, pentru că și astrele au o mare legătură cu corpul nostru, metabolismul fiind mai lent”, explică vedeta. Din casa cântăreței nu lipsesc mierea, lăptișorul de matcă, pe care îl consideră cel mai bun antibiotic, polenul și semințe de tot felul.

Consumă foarte puțină carne și mai mult pește, iar în această perioadă cât mai multe verdețuri (loboda, leurda, stevie, spanac, salata verde).


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md