Anastasia Lazariuc a DEZVĂLUIT ce aliment o ajută să se mențină tânără și suplă la 63 de ani. „Nu am ținut niciodată dietă dar am întotdeauna în frigider…”
Anastasia Lazariuc arată extraordinar la 63 de ani, iar secretul siluetei și tinereții ei e un aliment ieftin și ușor de găsit. Artista acordă o atenţie sporită alimentaţiei şi se pare că datorită unor radăcinoase, vedeta se menţine tânără şi frumoasă. Din frigiderul solistei nu lipsesc aceste radăcinoase, indiferent de anotimp.
„Dietă nu am ţinut niciodată. Post, da. Aşa m-a învăţat mama. Eu nu am reuşit să ţin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac. Pe vremuri, când era Ileana la mine şi deschidea frigiderul, cădeau morcovii şi îmi striga că nu are ce să mănânce la mine. Acum se întâmpla asta când mă duc eu la ea şi deschid frigiderul”, a mărturisit Anastasia Lazariuc la o emisiune TV.
La 63 de ani, Anastasia Lazariuc are o siluetă de adolescentă și un ten lipsit de riduri. Meritul îl au și genele, dar și stilul de viațăa echilibrat pe care l-a avut de-a lungul vieții. Artista a dezvăluit câteva dintre trucurile care o ajuta să fie într-o formă excelentă.
„Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puțină mișcare și beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că așa cum ne spălam pe față, trebuie să ne spălăm și pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie”, a mărturisit aceasta pentru Click.
Micul dejun începe cu un suc de fructe și legume: „Îmi fac un suc din morcovi, țelină, un măr sau citrice, uneori pun și sfeclă roșie, bună pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care suferă de ulcer”, spune ea. Tot dimineața, Anastasia mănâncă o felie de pâine neagră cu unt sau cu ulei de măsline, un ou, la prânz salate, iar seara după o anumită oră nu se mai atinge de mâncare.
„Se spune că masa de dimineața trebuie să fie cea mai copioasă, masa de pranz trebuie să o împarți cu prietenul, iar cea de seară să o dai dușmanului. Și mama îmi spunea să nu mai mănânc după asfințitul soarelui, pentru că și astrele au o mare legătură cu corpul nostru, metabolismul fiind mai lent”, explică vedeta. Din casa cântăreței nu lipsesc mierea, lăptișorul de matcă, pe care îl consideră cel mai bun antibiotic, polenul și semințe de tot felul.
Consumă foarte puțină carne și mai mult pește, iar în această perioadă cât mai multe verdețuri (loboda, leurda, stevie, spanac, salata verde).
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu-ţi imaginezi
Marina Tauber oferă DETALII despre mitingul de duminică. Deputata infirmă că s-ar pregăti destabilizări: „Va fi o acțiune pașnică. Protestele, mitingurile sunt acțiuni democratice”
Friptură pe bază de AER. Nu este o glumă