Juventus a transferat un fundaș din naționala Germaniei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Benedikt Howedes o părăsește pe Schalke și va juca în Serie A TIM, la Juventus. La 29 de ani, germanul va bifa doar a doua echipă a carierei, după ce până acum a jucat doar pentru gruparea din Gelsenkirchen.

Mutarea este ca și făcută, iar Howedes, care joacă pentru echipa mare a lui Schalke din 2007, este așteptat la Torino, potrivit Sky Germania. Dacă totul decurge normal, fundașul va juca miercuri vizita medicală cu Juventus.

Inițial, Howedes va juca la Juventus sub formă de împrumut, germanii urmând să primească 3 milioane de euro. Vara viitoare, el va fi definitiv jucătorul torinezilor, pentru 15 milioane de euro.

În acest moment, Juventus are patru fundași centrali, iar Howedes trebuie să tragă tare pentru titularizare. Allegri se bazează pe Chiellini, Benatia, Rugani și Barzagli.

Benedikt Howedes nu a apucat să debuteze în acest sezon din Bundesliga, fiind doar rezervă în primele două etape. În ediția precedentă de campionat, el a bifat 31 de meciuri și a marcat un gol, în victoria cu Leverkusen, scor 4-1.

2 goluri a înscris Howedes pentru naționala Germaniei, pentru care joacă din 2011


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...