Recomandări #diez. Evenimente pentru miercuri, o zi răcoroasă de vară

evenimente41
Foto: Omar Lopez

Miercuri este cea mai dificilă zi din săptămână, iar pentru ca să te detașezi de presiunea gândului că vara este pe sfârșite, echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente la care poți să resimți gustul libertin al celui mai cald anotimp.

Crazy Racing – Etapa I

Fotografia postată de Crazy Kart.

Crazy Kart prezintă în fiecare miercuri, între orele 19:00 și 21:00 Crazy Racing! Această activitate va fi disponibilă pentru mai multe categorii de vârstă, iar câștigătorul din fiecare concurs/grup din Categoria Seniori primeste reducere pentru înscrierea în unul din concursurile mari planificate pentru sezonul Crazy Kart 2017. Informații despre eveniment găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

FLIP, FLOP and FLY!

Fotografia postată de VANroads.

Vino să petreci ultimele clipe ale verii într-o atmosferă extraordinară împreună cu VANroads. Teleportează-te în trecut și trăiește perioada legendară a anilor ’50-’60 alături de prieteni la o petrecere incendiară. Vei avea parte de un eveniment în stilul lui Elvis Presley, Frank Sinatra, Jerry Lee și alte personalități marcante în istoria rock’n’roll-ului. Evenimentul va începe la ora 18:30, detalii găsiți aici.

Treasure Hunt 2.0

Fotografia postată de Interact Chisinau.

Ultima lună de vară e aproape pe sfârșite, iar pentru a trăi la maxim ultimele clipe din august, echipa Interact Chișinău vă invită la TREASURE HUNT ediția a 2-a. Toți doritorii trebuie să-și înscrie echipa(4 persoane) un formular pentru a-și asigura un loc în cea mai nebună căutare de comori. Învinge echipa care trece de toate provocările și găsește prima comoara ascunsă. Detalii găsiți pe pagina de facebook.

Animarea personajului, master-class gratuit pentru copii

Fotografia postată de STEP It Academy Moldova.

Master-class gratuit pentru copii „Animarea personajului”, 30 august, 17:00, sunt invitații copiii de la 9 la 14 ani și părinții acestora să participe la un master-class de excepție „Animarea personajului” – crearea și animarea personajului în Pivot Stickfigure Animator. Programul evenimentului îl găsiți aici.

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău

Fotografia postată de Bookfest - Salonul Internațional de Carte.

Salonul de Carte Bookfest revine între 30 august și 3 septembrie cu o nouă ediție la Chișinău, în Pavilionul Central al Moldexpo. În cele cinci zile, cele mai importante edituri din România îi așteaptă pe cititori cu o bogată ofertă editorială ce include cărți pentru copii, auxiliare școlare dar și o vastă gamă de volume din cele mai variate domenii. Mai multe informații despre eveniment găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente