Actualitate

Traficanţi de arme, REŢINUŢI de procurori

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii decembrie 2016, inculpatul Almaş Ioan Marian a introdus în ţară, prin intermediari, trei arme de foc mărcile PIETRO BERETTA şi FABARM, provenite din săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul Italiei iar la data de 18.01.2017, ajutat de către inculpatul Funariu Sorin, a vândut cele trei arme de foc letale, contra sumei de 1000 euro.

De asemenea, procurorii DIICOT-S.T.Braşov au probat activitatea infracţională a unui alt suspect faţă de care s-a emis citaţie internaţională, cu privire la faptul că a comercializat, pe raza judeţului Braşov, cantitatea de peste 300 de grame de droguri de risc provenite din Italia.
Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.", se arată în comunicatul DIICOT.

stiripesurse.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *