Cum afli dacă ai un magazin online SEO optimizat

SEO devine tot mai important pe an ce trece. Mai ales acesta este important pentru site-urile comerciale, care vor să vândă online. Mai jos am făcut o compilație a regulilor de bază ce țin de SEO pentru e-commerce. Dacă măcar unul dintre puncte nu este îndeplinit de magazinul dvs. online – cel mai probabil aveți nevoie de servicii SEO.

  • Magazinul online trebuie să aibă etichete unice și relevante pentru SEO, H1 unic, meta descrieri unice și titluri diferite, etichete „Alt” pentru imagini unice, denumiri de imagini potrivite etc. – toate acestea bazate pe cuvinte-cheie relevante.
  • Viteza site-ului este vitală, pentru că utilizatorii au exact scopul de a economisi timp, vizitând un magazine online. Dacă site-ul dvs. se încarcă în mai mult de 4 secunde, 79% din cei care l-au vizitat nu se vor mai întoarce la el, iar 52% din cei care fac cumpărături pe internet recunosc că viteza de încărcare este importantă pentru a deveni loiali față de un magazin online (o singură secundă de întârziere ar putea să te coste aproximativ 40% din numărul de vizitatori!).
  • Adresele ar trebui să fie SEO- friendly, de dimensiuni adecvate și cu cuvinte-cheie relevante, este important și adăugarea link-urilor internet (atât pentru a nu se orienta vizitatorii – potențiali cumpărători, dar și pentru a fi ușor de analizat și indexat de către motoarele de căutare).
  • Arhitectura unui magazine online are, de asemenea, o pondere mare în succesul afacerii online, pentru că asta nu tine doar de SEO, dar și de aprecierea utilizatorilor (care vor fi cu mult mai încântați de un site ușor de navigat, unde cumpărăturile sunt o plăcere, decât de o încurcătură de linkuri și informație).

În SEO se lucrează cu întregul conținut al site-ului dat, și cu modul în care este perceput acesta atât de către utilizator, cât și de motoarele de căutare, precum Google. Adesea se merge cu mult mai departe decât îmbunătățirea percepției motoarelor de căutare, lucrându-se la valoare și mai ales – la valoarea adăugată pentru utilizatori și experiența acestora.

Optimizarea magazinelor online este un departament aparte, datorită specificului website-urilor și a informațiilor duplicitare care se găsesc pe internet.

Special pentru magazinele online din Moldova, Seolitte a pregătit o ofertă neobișnuită de sfârșit de vară pentru toate magazinele online din Moldova: servicii SEO la preț promoțional până în data de 1 octombrie!

Anume din dorința de a ajuta magazinele online din Moldova, Seolitte a hotărât să formuleze o ofertă specială, la sfârșit de sezon estival. Acum, că se termină concediile și dispoziția de a face cumpărături a utilizatorilor dvs. fluctuează, este momentul perfect de a revizui politica de gestionare a website-ului dumneavoastră.

Indiferent de dimensiunea magazinului online sau de produsele vândute, Seolitte propune magazinelor online servicii SEO la doar 500 de euro.

Îmbunătățind structura magazinului și mărind popularitatea acestuia în nișa pe care o ocupați, veți mări și numărul de vizitatori și, evident, vânzările. Pentru detalii, așteptăm un email la [email protected] sau un apel telefonic pe numărul + 373 69 231 335.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.