/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Tenismenul moldovean Radu Albot a acces în turul doi la US OPEN

missing
29 august 2017, ora 16:19

În turul doi, Albot, numărul 138 mondial, îl va întâlni pe Lu Yen-Hsun, care ocupă locul 63 în clasamentul ATP. Sportivul din Taipeiul Chinez l-a eliminat în prima rundă pe rusul Karen Khachanov, aflat în top 30 mondial.

Radu Albot a participat anul trecut la Jocurile Olimpice de la Rio.

Menționăm că, nu este prima dată când Radu Albot ajunge în runda a doua pe tabloul principal al turneelor Grand Slam. Doi ani consecutiv, moldoveanul reușește să se califice în turul doi al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon.

În următorul meci, jucătorul nostru de tenis îl va întâlni pe Yen Hsun Lu din Taipeiul Chinez, care ocupă locul 63 în clasamentul internațional ATP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram