(VIDEO) Ultimul episod al serialului „Game of Thrones” a bătut recordul de audiență

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Popularul serial „Game of Thrones” a încheiat cel de-al 7-lea și penultim sezon cu un episod care a bătut recordul de audiență, fiind vizionat de 16,5 milioane de telespectatori în SUA, informează publicația de specialitate The Hollywood Reporter citată luni de Agerpres.ro.

Acest număr include atât difuzarea duminică a episodului cât și vizionările de a doua zi de dimineață și din serviciul de „streaming” (online).

Capitolul intitulat „The Dragon and The Wolf”, cu o durată de 81 de minute, a reunit în fața micilor ecrane 12,1 milioane de persoane la difuzarea sa de postul de televeziune HBO, reprezentând cu 36% mai mult decât cifrele de audiență obținute de ultimul episod al precedentului sezon, care a avut 8,9 milioane de telespectatori.

A depășit ca audiență și episodul 5 al actualului sezon intitulat „Eastwatch”, care stabilise ultimul record al serialului „Game of Thrones” de 10,7 milioane de telespectatori.

Fără a mai pune la socoteală aporturile pe care le va avea episodul final în următoarele zile când se vor alătura alți telespectatori prin diferitele difuzări sau pe site, cel de-al 7-lea sezon al „Game of Thrones” a înregistrat în medie 30,6 milioane de telespectatori pe episod.

Acest serial de fantezie epică, adaptat după romanele lui George R.R. Martin, devine astfel cea mai mare superproducție de televiziune a momentului. Serialul se va încheia cu cel de-al 8-lea sezon, a cărui dată de lansare încă nu a fost anunțată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...