/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Taximetrist rus, impus să se spele cu verde de briliant pe față după ce le-a făcut același lucru pasagerilor săi

29 august 2017, ora 14:28

Întâmplarea a avut loc pe o stradă din orașul Habarovsk. Un taximetrist a decis să le dea o lecție pasagerilor săi, care nu aveau bani pentru a-și achita călătoria. Acesta le-a cerut să se spele pe față cu verde de briliant. Scena a fost filmată, iar, după ce a apărut pe net, a scandalizat opinia publică.

După ce a fost identificat, șoferul a fost dat afară de la serviciu. Cazul este investigat și de poliția locală. Și asta nu e tot. Un grup de persoane l-au găsit, după care l-au pus și pe el să se spele pe față cu verde de briliant. Astfel de metode de răfuială cu pasagerii care nu achită pentru călătorie au loc mai des în Rusia, dovadă fiind zecile de înregistrări încărcate pe canalul de Youtube.

Printre taximetriști acest tratament în raport cu cei care nu plătesc poartă numele de Tarif Avatar. Poliția susține că prin aplicarea unor astfel de metode inumane, taximetriștii comit acte de huliganism și riscă dosare penale. Totuși, puține persoane se încumetă să depună plângeri pe numele șoferilor de taxi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram