Manchester City și Arsenal pregătesc schimbul anului în Anglia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

”Cetățenii” încearcă să-i convingă pe cei de la Arsenal să-l cedeze pe Alexis Sanchez și pentru asta au propus un schimb cu Raheem Sterling și aproximativ 20 de milioane de lire sterline (21,6 milioane de euro).

Raheem Sterling, care s-a alăturat ”cetățenilor” în 2015 pentru suma de 62,5 milioane de euro, este oferit acum celor de la Arsenal în schimbul internaționalului chilian, Alexis Sanchez. Englezul în vârstă de 22 de ani a fost informat că ar putea pleca și este chiar deschis să se întoarcă în Londra, orașul unde și-a început cariera la Queens Park Rangers.

Sanchez, care mai are doar un an din contractul lui cu Arsenal, a refuzat până acum să semneze o prelungire și a fost printre principalele ținte ale ”cetățenilor” de-a lungul verii, după ce chilianul a indicat că și-ar dori să lucreze din nou sub comanda lui Guardiola.

După ce au primit o ofertă de aproximativ 50 de milioane de lire sterline (54 de milioane de euro) în schimbul lui Sanchez, Arsene Wenger i-a respins pe ”cetățeni” insistând că jucătorul nu va fi vândut.

Doar că Manchester City speră acum ca ultima ofertă să-i înduplece ținând cont că pe lângă Sterling vor oferi și aproximativ 20 de milioane de lire sterline (21,6 milioane de euro).

Englezii cred că șefii lui Arsenal vor refuza și această ofertă, deși se înțelege că au purtat discuții în acest sens în ultimele zile. Arsene Wenger ar prefera să-l primească în schimbul lui Alexis Sanchez pe Sergio Aguero ca parte a contractului plus o sumă de bani.

Sanchez a fost mai evoluat sub comanda lui Pep Guardiola pe când era la Barcelona, venit de la Udinese în vara anului 2011. A lucrat sub comanda catalanului până când managerul a ales să plece la sfârșitul sezonului următor.

Între timp, Alexis Sanchez se pregătește să evolueze pentru Chile în meciul cu Paraguay din Preliminariile Cupei Mondiale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...