Coutinho ar putea să nu mai ajungă la Barcelona tocmai din cauza lui Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona încearcă din răsputeri să îl cumpere pe Philippe Coutinho de la Liverpool. A făcut a 4-a ofertă pentru brazilianul de la Liverpool, în speranța că acesta ar putea fi un înlocuitor demn al lui Neymar (foto, în centru), dar are parte de piedici de unde se aștepta cel mai puțin: tocmai din partea fostului său star.

Mai multe semnale indică dorința lui Countinho (25 de ani – foto, în stânga) pentru un transfer la Barcelona, printre care și cererea de a nu fi trecut pe lista UEFA a lui Liverpool, dar Neymar nu îl vrea în locul său pe Camp Nou.

Publicația braziliană „Estadao”, citată de catalanii de la Mundo Deportivo, anunță o discuție între Neymar și Coutinho, care se pregătesc de dubla naționalei Braziliei cu Ecuador (31 august) și Columbia (5 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Noul star al lui PSG, abia plecat de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, își sfătuiește colegul să nu plece din Anglia.

Atitudinea lui Neymar (25 de ani) s-a schimbat radical în ultimele luni. În martie 2017, tot înaintea unui meci al Braziliei în preliminariile CM 2018, fostul număr 11 al Barcelonei spunea că Philippe Coutinho este jucătorul din Premier League pe care l-ar vrea alături de el în atacul formației blaugrana. Acum, după ce a plecat la PSG, încearcă să îl deturneze din drumul spre Camp Nou.

Din lotul Braziliei pentru meciurile cu Ecuador și Columbia face parte și Paulinho, cumpărat cu 40 de milioane de Barcelona la mijlocul lunii august, de la formația chineză Guangzhou Evergrande. Mijlocașul defensiv a apucat să debuteze la formația catalană: a jucat două minute în victoria cu 2-0 obținută de vicecampionii Spaniei pe terenul lui Deportivo Alaves, în etapa a doua din La Liga.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...