Accident grav în Vaslui, cu implicarea unui moldovean: O mașină a ars în totalitatea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un autoturism a ars în totalitate, iar două persoane, dintre care un cetățean moldovean, au fost transportate la spital, fiind rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, maşina care a luat foc avea instalaţie pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul.

„Din primele informaţii primite de la poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului, un cetăţean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui – Bucureşti cu un autoturism dotat cu instalaţie pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de cetăţeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz. Ambii conducători auto au fost răniţi, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul”, a declarat Silvia Manta, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat. La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...