Ce să faci într-o simplă zi de marți? Iată câteva recomandări de evenimente

evenimente55
Foto: Clarisse Meyer

Echipa #diez a ales câteva evenimente care vă pot completa agenda unei zile de marți, fie că vreți să vă relaxați, să vă distrați sau să faceți cât mai multă mișcare. Alegeți unul dintre ele și savurați-l la maxim, fiindcă înainte e o săptămână întreagă. 

# Reinaugurarea bibliotecii „Ion Creangă”

Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” își reinaugurează oficial spațiile din sediul central de pe str. Șciusev 65 după finalizarea proiectului de reconstrucție și renovare. Evenimentul, care va avea loc pe 29 august 2017, va începe la ora 11.00 cu ceremonia de inaugurare și va continua la ora 12.00 cu diverse activități pentru utilizatori. Tot ce vrei să știi despre eveniment, poți afla aici.

# Ședința Top Toastmasters

Dacă vrei o seară într-o companie plăcută, cu subiecte interesante de discuții și plus la astea, niște lecții de vorbit în public învățate, atunci vino la ora 19.00, la Biblioteca Publică de drept la o nouă întâlnite Toastmasters. Mai multe detalii, pe facebook.

# Mafia 

Dacă cunoști regulile, știi să joci și vrei să ai parte de o seară plină de aventură, vino dincolo de 19.30, la un nou joc „mafia”. Adu-ți prietenii, formați o echipă și puneți-vă la încercare calitățile de detectivi. Detalii, aici.

#La cules cu dor de mure!

Faceți-i o vizită producătorului autohton de mure dulci din satul Teleșeu, Orhei – Irina Pompush-Mura. Aici veți afla, direct de la producător, de unde s-a născut ideea de a înființa o plantație de mure, care sunt tehnologiile de producere, dar și ce dificultăți de zi cu zi întâmpină producătorii autohtoni, ce soiuri sunt cele mai rezistente, precum și multă altă informație utilă vă așteaptă în urma acestei vizite. Vizita este absolut gratuită, detalii aici.

# Emoji, proiecție de film la Patria

Un film animat este întotdeauna o alegere potrivită. Animația “Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților” ne invită să descoperim lumea secretă din propriul telefon. În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite generic “emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii. Toate detaliile, le găsești aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente