„Garcea”, numit consilier personal al primarului general de Bucureşti, Gabriela Firea. Cu ce se va ocupa actorul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolul poliţistului „Garcea” din Vacanţa Mare, a fost numit în calitate de consilier personal al primarului de Bucureşti, Gabriela Firea. Potrivit unui comunicar al Primăriei capitalei române, acesta va avea ca principală responsabilitate relaţia dintre municipalitate cu Centrul Istoric al Bucureştiului.

Numirea a fost făcuta în urma consultării cu membrii Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Bucurestiului, persoana desemnată să ocupe această funcţie este vicepreşedintele ACCIB, Mugur Mihaescu, se arata într-un comunicat emis de municipalitate.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic şi comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care îţi desfăşoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, aşa că le-am solicitat să-şi desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvarea acestor probleme şi cred că o persoană din afară ne poate ajuta să urnim lucruri care păreau înţepenite pe vecie”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Mugur Mihăescu (n. 2 iunie 1967, Sadova, judetul Dolj) este un actor şi scenarist român. Şi-a început cariera în 1988 odată cu grupul de umor Vacanţa Mare. Împreună cu trupa a susţinut spectacole în diverse locuri din România. Din 1999, Vacanta Mare a început să facă emisiuni pentru Pro TV cu „Pastila Timpului”. Mugur Mihăescu a jucat în filmele „Garcea şi Oltenii”, unde a avut 2 roluri, respectiv „Trei fraţi de belea”. Acesta deţine şi un club cu specific irlandez în Centrul Vechi al Capitalei, a scris presa în mai multe rânduri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...